Advertisement

Yangin Manavgat - Son Dakika Haberi: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ... : Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı.

Yangin Manavgat - Son Dakika Haberi: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ... : Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı.. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Birden alevlerin yükseldiği yangına ilk müdahaleyi 2 vatandaş ellerine aldıkları ağaç dallarıyla yaparken, itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü.

Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ...
Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ... from foto.sondakika.com
Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. 11 ağustos 2019 pazar 17:17.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Birden alevlerin yükseldiği yangına ilk müdahaleyi 2 vatandaş ellerine aldıkları ağaç dallarıyla yaparken, itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Manavgat kaymakamı yiğit, oymapınar barajı'nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını bildirdi.

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ...
Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme.

Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü.

Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

MANAVGAT'TA DA YANGIN ÇIKTI - Güncel - Antalya Haberleri
MANAVGAT'TA DA YANGIN ÇIKTI - Güncel - Antalya Haberleri from www.akdenizmanset.com.tr
Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Cnn türk'teki canlı yayına bağlanan sözen 'görülmemiş bir yangın yaşıyoruz'. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yangının öğle saatlerinde başladığını belirten manavgat. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor.

Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı?

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Manavgat kaymakamı yiğit, oymapınar barajı'nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını bildirdi. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangının öğle saatlerinde başladığını belirten manavgat. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü yangin. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Posting Komentar

0 Komentar